Over ons

De authentieke kracht van (Cam)beveiliging.

Met korte impactvolle interventies, ontsluiten en verbinden de beveiligers van Cam Beveiliging gastheerschap en eerstelijns beveiliging, “de verborgen authentieke kracht van beveiliging” . Hierdoor worden klanten gelukkiger en succesvoller. Dit doen we vanuit een eigen beproefd no-nonsense beleid en een heilig geloof in de kwaliteit van onze mensen. Bij ons werken mensen die een positieve kijk op het leven hebben en deze ook graag uitdragen. We hebben allemaal grote afstanden afgelegd in de wereld van de beveiliging in diverse functies van het bedrijfsleven. We delen een heilig geloof in de vakkundigheid van onze mensen, in hun eigen authentieke kracht.

 

Authentieke beveiliging is aanpakken.

Authentieke beveiliging maakt het ontwikkelen van een beveiliging cultuur meetbaar. Wij geven onze klanten de instrumenten in handen waardoor zij zelf de regie in handen hebben.

 

De praktijk

Authentieke beveiliging omvat onder andere het in de praktijk brengen van je skills. Het begrijpen en doorlopen van elke skill brengt je dichterbij de kern van beveiliging. Uiteindelijk gaat om vragen als. Wat wil je bereiken? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar sta je voor? En wat is jou doel?

Cam Beveiliging is een beveiligingsorganisatie actief binnen de regio Twente. Op deze website vind u uitgebreide informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf. Op welke terreinen wij gespecialiseerd zijn en hoe wij onze dienstverlening hebben georganiseerd. Cam Beveiliging kan op een klantgerichte manier inspelen op elke voorkomende situatie en aan uw specifieke wensen voldoen. Cam Beveiliging is een jong en dynamische particuliere beveiligingsorganisatie dat staat voor professionele beveiliging.

Meedenken, Betrokkenheid en plezierig contact met onze klanten vormt de basis van onze manier van werken. Korte levertijden en service die verder gaat. Wij zijn een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende particuliere beveiligingsorganisatie onder nr.: ND 4869

Share